Ducato Goods
Transport

 FCA Importers – Fiat Professional

Ducato Goods
Transport

UN LOOK INOVATOR CU CARACTER DINAMIC ŞI ROBUST

EXTERIOR

Faruri LED DRL pentru siguranţa, stabilitate şi eficienţă

• Poziție optimă pentru funcția lor primară, reproiectatepentru ca să se combine perfect cu forma vehiculului.

• Datorită designului nou, în ciuda dimensiunii lor compacte, acestea oferă o eficiență de lumina cu 40% mai multa.

• Farurile DRL LED (opționale) permit o durabilitate sporită, consum redus de energie, consum redus de carburant și un stil unic.

GRILA

Mai mare în lungime şi lăţime, aceasta transmite un sentiment de putere și dinamism și a fost proiectat pentru:

 • a acorda acces îmbunătățit la compartimentul motorului
 • cresterea fluxului de aer
 • fiind solidă și ușor de schimbat.

  De asemenea, disponibile în varianta negru lucios.

INTERIOR

Confort excelent, eleganţă şi funcţionalitate

Scaunul șoferului și noul panou de bord

 • Scaunul șoferului este extrem de adaptabil: puteți regula înălțimea și zona lombară, mutați scaunul înainte și înapoi și reglați poziția volanului, pentru a se asigura şi beneficia mereu de cea mai confortabilă și corectă poziţie de conducere. Scaunul poate fi, de asemenea, încălzit, echipat cu cotieră reglabilă.
 • Controalele și indicatorii sunt ușor accesabili și pot fi utilizate datorită noului panou de bord ergonomic, proiectat cu carcasa centrală noul radio integrat în consolă, dispunde de un suport practic pentru tabletă, un suport convenabil destinat pentru sticlă sau în mod alternativ, un compartiment mare, care poate fi utilizat pentru a încorpora sau susţine un laptop de 15.6.
 • Panoul de instrumente, cu grafica albă pe fond negru, a fost proiectat pentru a produce lizibilitate maximă și vizibilitate a tuturor informațiilor necesare.
 • Opțiuni de tapiterie, două panouri principale de bord, sensibile și practice, la fel dispun de o rapiditate în funcţionare.

FUNCŢIONALITATEA BORDULUI

În partea bipostă pentru pasageri, este fixată bancheta pliantă, care permite fixarea documentelor: secțiunea centrală a spătarului se pliază în jos pentru a crea condiţii convinabile, facilitînd utilizarea suportului pentru documente și a celor două suporturi pentru pahare

 • Cutie frigorifică: compartiment spatios situat în partea de sus, în care se păstrează mâncare și băuturi reci, atunci când sistemul de aer condiționat este în funcțiune.

SUPORT DE PĂHAR

 

Un raft practic conceput pentru a găzdui două sticle 0,75 cl și un smartphone într-o poziție ușor accesibilă de la lumina directă a soarelui.

Alternativ, puteți opta pentru un compartiment de depozitare practic cu clapa si cheie, suficient de mare pentru păstrarea unui laptop cu o diagonală a ecranului de 15,6.

PLĂCUŢA PENTRU FIXAREA DOCUMENTELOR

Pe versiunea bipostă a pasagerilor, secţiunea centră a spătarului pliază în sus sau în jos , ceea ce crează condiţii convinabile de utilizare a suportului pentru documente și două cele două suporturi pentru păhare

COMPARTIMENT DE DEPOZITARE

– Compartiment dispune de doua secţiuni şi este foarte spaţios

– Compartiment de spaţiu adiţional, la fel este foarte spaţios, avînd capacitate convenabilă pentru a păstra suport pentru pahare și monede.

SUPORT PENTRU TABLETĂ (disponibilă în...

Una dintre noile caracteristici exclusive ale Noului Ducato. Datorită unui design unic, apare posibilitatea de deținere a oricărui tip de tabletă sau smartphone (cu un display de o diagonală de până la 10 cm ), în plus față şi un carnet pentru notiţe.

CLIMATE-CONTROL LA BORD

 

Pentru o temperatura perfectă la bord,

sistemul de control al climei vă asigură mereu că și pasagerii beneficiază de condiții optime de călătorie:
există mai multe sisteme de ventilare bine distribuite, care pot fi îndreptate și ajustate în mod independent, inclusiv pentru dezaburirea mai rapidă și mai eficientă a parbrizului.

 • condensatorul cu mărimi mai mari și sistemul său mixer optimizează timpul necesar pentru răcirea habitaclului.

  Următoarele sunt disponibile, în dependenţă de versiune:

 • incalzitor / ventilator,
 • climat-control manual
 • Sistemul de climat-control automat al climei, cu senzor de raze.

 

SISTEMĂ DE ÎNCĂLZIRE AUTONOMĂ WEBASTO

Încălzește rapid motorul și compartimentul pentru pasageri, îmbunătățeşte confortul la bord, chiar și în cele mai dure situaţii climatice.

Disponibil la cerere, în ambele versiuni, de programare şi automat. Optiunea de programare poate fi utilizată pentru a activa sistema chiar și atunci când motorul este oprit,

 • ceea ce inseamna ca se poate urca la bord într-un mediu care este plăcut şi deja încălzit;
 • avînd loc dezgheţarea ferestrelor, fapt ce evită aburirea parbrizului și a geamurilor laterale ;
 • preîncălzirea motorului, reduce considerabil situaţiile de poluare și consumul de carburant.

 

PARBRIZ REFLECTIV

Reflectă razele infraroșii, păstrând răcorimea în habitaclu: până la 15 ° mai scăzut decât un vehicul cu un parbriz obişnuit. Reduce utilizarea de aer condiționat, reducând astfel consumul de combustibil și creșterea confortului.