FCA Importers – Fiat Professional

VERTICALITATE

Dimensiunile unui hatchback compact şi spaţiul voluminos al unui vehicul comercial

PERFECT PENTRU MISIUNI URBANE

Dimensiunile unui hatchback compact combinate cu volumul util al unui vehicul comercial

UȘĂ LATERALĂ GLISANTĂ

Ușa laterală glisantă se combină perfect în panoul lateral iar mînerele ușilor amplasate vertical oferă o aderență excelentă și pot fi operate cu ambele mîini la fel de comod.

TRANSPORT COMBINAT

Dimensiuni compacte, agil și flexibil. Noul Fiorino este o camionetă creată pentru oraș avînd dimensiuni perfecte: 3,957 m lungime și 1,716 m lățime.

ACCESIBILITATE

Acces facil pentru ambele compartimente, atît cel pasager cît și cel marfar. Accesul din spate este facilitat de 2 uși batante (40/60) ce se deschid la 180°, cu o lățime maximă de 1140 mm și o înnălțime de pînă la 1060 mm

SPAȚIU AJUSTABIL

Bancheta spate poate fi rabatată sau chiar scoasă pentru a crea un compartiment marfar de 2.5 m³, cu spațiu îndeajuns pentru a transporta încărcături de pînă la 1,52 m lungime (nu este aplicabil pentru versiunea de motorizare 1.4 Natural Power).

FOTOLII

Noul Fiorino Combi poate acomoda pînă la 5 persoane plus o încărcătură de 170 kg. Acest fapt îl face un vehicul ideal pentru a-ți transporta echipa și sculele lor în comfort. Dotat cu elemente de fixare pentru fotoliile de copii Isofix. Delimitatorul compartimentului de bagaje poate fi rabatat (Complet sau parțial) sau eliminat.

Noul Fiorino Combi este vehiculul ideal pentrua-ți transporta echipa și sculele lor în comfort. Acesta poate acomoda pînă la 5 persoane plus o încărcătură de 170 kg și are îndeajuns spațiu pentru bagaje. Este disponibilă și o versiune cu 4 locuri și o capacitate de încărcare de 286 kg. Pasagerii pot accesa bancheta spate comfortabilă (dotată cu elemente de fixare pentru fotoliile de copii Isofix) prin intermediul ușii laterale glisante de lățime potrivită. O ușă glisantă adițională este disponibilă opțional pentru a facilita accesul passagerilor. Fotoliile spate pot fi rabatate sau scoase pentru a descide mai mult spațiu și un volum de 2.5m3 sporind funcționalitatea Combi.

DIMENSIUNI
Lungime 3957 mm
Lățime 1716 mm
Înnălțime 1721 mm
DIMENSIUNILE UȘII LATERALE GLISANTE
Lățime maximă 644 mm
Lățime minimă 570 mm
Înnălțime 1041 mm