FCA Importers – Fiat Professional

SIGURNȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ URBANĂ

EXTERIOR

Exteriorul Noului Fiorino a fost redesenat cu referință directă spre restul gamei de modele Fiat Professional păstrînd însă caracterul specific al modelului și un stil dinamic. Blocuri optice amplasate mai sus pentru o vizibilitate sporită și protecție de la impact în cuplu cu grila și bara de protecție față care în cuplu subliniază stilul de autovehicul.

PLASĂ DE SIGURANȚĂ 9 BAR

Fiorino vine echipat cu o plasă din metal tubular 9-bar drept standard pentru a proteja conducătorul de orice mișcare a mărfuilor.

BUTOANELE DE COMANDĂ PE VOLAN

Totul este încadrat perfect în cadranul de bord iar butoanele de comadă pe volan vă permit să primiți și să efectuați apeluri telefonice fără ca să fiți nevoit să luați mîinile de pe volan.

SISTEM AUDIO

Noul Fiorino oferă un sistem audio absolut nou cu 5” Touchscreen Radio ce include Bluetooth, audio streaming, USB, AUX MP3 și butoane de comandă pe volan. Aceste poate fi upgradat și cu sistem de Navigare. Disponibil și Radio CD MP3 la fel și predispoziția Radio DAB.

Fiorino_Cargo_2017_design_3

CABINA PASAGERILOR

Comfortul și Funcționalitatea la Bord

Cabina pasagerilor a fost îmbunătățită pentru a include cîteva noi elemente ce vor ridica nivelul de comfort și ergonomie. Inclusiv:

  • Volanul înnoit cu satelit de comandă radio integrat, disponibil și cu piele pe versiunile cu cutie manuală (la solicitare)
  • Calandrul instrumentelor de bord cu interfață nouă și iluminare permanentă pentru o vizibilitate sporită

Fiorino_Cargo_2017_design_4

ERGONIMIE

Ergonomie mai bună pentru un condus mai comfortabil

Noul Fiorino oferă o postură optimă și comfort la condus. Fotoliile cu suport lateral sunt ajustabile în combinație cu volanul și sunt deja disponibile într-o tapițerie nouă.
Fotoliul conducătorului este reglabil pe înnălțime, cu suport lombar și tetieră( standard în dependență de model) și cotieră (la solicitre).

Levierul cutiei de viteze este amplasat pe panoul de bord.

Fiorino_Cargo_2017_design_5

FUNCȚIONALITATE LA BORD

Cabina are îndeajuns spațiu pentru a-ți organiza tot lucrul:
Compartimente de depozitare variate și panele laterale în care pot încăpea, spre exemplu, o sticlă de 1 litru, un carnet A4 sau o tabletă. Compartiment de depozitare spațios, adaptat pentru a depozita toate lucrurile personale, hîrtii de lucru sau laptop. Consola centrală cu suport pentru pahar, priză de 12V și încărcătoare USB de 5V. Suport documente pentru a vă păstra hîrtiile, notițele sau chiar hărțile la o întindere de mînă (opțional).

Fiorino_Cargo_2017_design_6

Control Climă

Sistem de control climă manual cu filtru de polen (opțional)pentru a asigura conducerea în comfort. 4 duze de aer ajustabile asigură o ventilare excelentă. 8 duze distribuie aerul pentru a degivra ferestrele rapid.

Cutie automată robitizată Comfort-Matic

Răspunsul prompt și precizia cutiei manuale cu beneficiul lipsei necesității de a te folosi de ambreiaj, la fel ca la o cutie automată, eficient și comfortabil, perfect pentru condusul urban.

Blocare uși independentă

Blocarea ușilor independent față/spate vă permite să folosiți compartimentul marfar chiar și cînd cabina șoferului e încuiată, pentru o siguranță sporită în timpul operațiilor de încărcare/descărcare. Standard în dependență de versiune.

Capacitate de încărcare majorată

Capacitate de încărcare majorată pînă la 660 kg. Pentru versiunile diesel, la solicitare.

Lumini

Plafon de lumină și lanternă detașabilă poziționate pe partea laterală a compartimentului bagaje (opțional):

  • funcționează ca un plafon de iluminare standard cînd este fixată
  • devine o lanternă portabilă cînd se detașează de pe poziție

Fiorino_Cargo_2017_design_8

Prize

O priză adăugătoare de 12 V poate fi comandată și pentru compartimentul bagaje