News

DUCATO 4X4 EXPEDITION AT THE 2015 DÜSSELDORF CARAVAN SALON

22 September 2015

NEWS_01

 • DUCATO EXPEDIŢIONAL 4*4 LA DÜSSELDORF CARAVAN SALON
  22 SEPTEMBRIE 2015

  Noul Show Camper Van se va desfăşura la Salonul Auto din Germania: de înaltă performanță și confortabil, este perfect pentru clienţii sportivi, aventuroşi, care doresc să iasă dincolo de limetele traseelor.

  Echipat pe o bază Camper Ducato, cu consolă extinsă și acoperiș înalt, 4 × 4 Expedition este rezultatul colaborării cu Tecnoform-furnizor de furnituri pentru automobile de agrement. De asemenea, implicat în proiectul Dangel pentru sistemul de tracțiune integrală și Olmedo pentru personalizare vehiculului.
  „Deschiderea de noi drumuri”: Fiat Professional, filtru de bază, preferat de către producătorii și clienții din segmentul Camper Van, este suficient pentru toate tipuri de clienți cu scopul de a extinde un sector care astăzi se ridică la peste 25% din piaţa europeană motorhome și continuă să crească.

  Fiat Ducato 4 × 4 Expedition Show Camper Van va fi prezentat la Salonul Caravan din Düsseldorf (Germania), eveniment cel mai important din lume dedicat Caravanei şi turismului în aer liber, deschis în perioada 28 august – 6 septembrie. După ce a fost prezentat la Düsseldorf, Motor Show Rulota se va deplasa la cele mai importante emisiuni de specialitate din Parma (Italia), Le Bourget (Franța) și Birmingham (Marea Britanie).

  Fiat Professional confirmă know-how și are scopul de a deschide noi drumuri pentru segmentul campervan care reprezintă peste 25% din piaţa motorhome a Europei și este în creștere constantă. Fiat Ducato 4 × 4 Expedition este conceput pentru persoanele aventuroase care sunt în cautarea un vehicul de înaltă performanță și agil pe drum și are un living mare, confortabil și înălțime care permite să te ridice în picioare.
  Fiat Ducato 4 × 4 Expedition este echipat cu un motor de 2,3 150 CP, care este cel mai bun din clasa sa prin eficiență și emisii, ultima generație Multijet II și standard „Gear Shift Indicator” funcție care permite reducerea consumului de carburant. Combinat cu tracţiune integrală dezvoltat de Dangel.

  Parteneri de excelență

  Fiat Ducato 4 × 4 Expedition este rezultatul unei colaborări cu experți de renume din sectorul: Tecnoform pentru interior, Olmedo pentru exterior și DANGEL pentru sistemul de tracţiune integrală.

  Tecnoform este lider în mobilier de interior pentru rulote și iahturi și cunoscut pentru integrarea materialelor de top-end, abilități de proiectare, producție și logistică eficientă şi sofisticată. În ultimii douăzeci de ani, Tecnoform a stabilit tendințele pentru interiorul vehiculelor de agrement, în termeni de stil, tehnologie și confort și va sărbători aniversarea a 50-a cu Fiat Ducato 4 × 4 Expedition.
  Un punct forte al modelului este confortul inegalabil: în condiții de siguranță de conducere; scaune confortabile în stil „președintelui Captain”, cu tetiere integrate, volan reglabil și servodirecție hidraulică. În cele din urmă, multe dispozitive de siguranță activă.

  Baza Ducato este lider în acest sector: în ultimii 10 ani, peste 500.000 de familii călătoresc în siguranță și încredere și se bucură de vacanță. Cu mulți ani de experiență sub centura sa, Fiat Professional oferă o gamă completă de servicii dedicate proprietarilor de Fiat Ducato.

Latest From Fiat