News

Ducato a fost ales drept „Cea mai bună bază camper a anului” pentru a unsprezecea oară consecutiv

10 December 2017

180115_FiatNeve

  •  Cititorii revistei comerciale germane „Promobil” au ales Ducato drept „ Cea mai bună bază camper 2018″, confirmând încă o dată calitatea de lider în acest segment.
  •  Continuă dominarea absolută a pieței europene, unde aproximativ fiecare 3 din 4 campere vândute se află pe platforma Ducato.
  • Și cel mai bine vândut model de 3 milioane de vehicule Fiat Professional a fost de fapt pe bază de camper Ducato.

Ducato își continuă secvența neîntreruptă de premii internaționale, luptând împotriva competitorilor cu nume mari pentru a câștiga titlul de „cea mai bună bază de camper 2018″ pentru al unsprezecelea an consecutiv. Acest premiu râvnit este atribuit de către cititorii revistei de specialitate „Promobil”, care a oferit un punct de referință important în sectorul vehiculelor de agrement de peste 25 de ani.

Acest succes dublu confirmă încrederea clienților în modelul Ducato ca bază ideală pentru vehiculele de agrement, făcându-l o poveste uimitoare de succes în Italia și în întreaga lume. De fapt, aceasta este singura bază special creată pentru sectorul camper, o industrie cu creștere rapidă: înregistrările din 2017 remarcă o creștere de peste 10% față de anul precedent. Aceste cifre evidențiază întoarcerea pe scară largă a „vieții în aer liber”, deoarece oamenii caută să restabilească o legătură cu mediul. În consecință, camperul este privit din ce în ce mai mult ca un stil de viață: nu doar un vehicul pentru vacanțe, ci și un mijloc de libertate, pentru ca utilizatorii să meargă oriunde doresc, ori de câte ori doresc.

Ducato este creat la uzina Sevel Sud Plant din Val di Sangro (cea mai mare fabrică de vehicule utilitare ușoare din Europa, care deține un nivel de clasă mondială de argint și ocupă o suprafață de peste 1.200.000 de metri pătrați) și beneficiază de mai mult de 36 ani de experiență: de la 1981 până în prezent, trăsăturile sale de succes au fost perfecționate în permanență, iar Ducato este acum un adevărat trendsetter, produs în peste 10.000 de variante și vândut în peste 80 de țări din întreaga lume. Un model global și o referință pentru clasa sa. În plus, baza de camper Ducato a fost proiectată și dezvoltată împreună cu producătorii de camper de top din Europa, pentru a obține cele mai bune soluții integrate.

Ducato este „Lider în Libertate”

Acesta este un concept cu un înțeles clar definit. „Libertatea” este ceea ce Fiat Professional promite clienților, garantând că va fi la îndemână cu o soluție la orice problemă pe care o poate avea în timpul vacanței. „Leader”, pentru că astăzi oferta de servicii a mărcii pentru lumea cu motorhome este unică și de neegalat pe piață. De-a lungul anilor, baza de camper Ducato a evoluat continuu, atât în ceea ce privește produsul, cât și dezvoltarea de servicii adaptate nevoilor călătorilor în camper. Abilitatea de a asculta clientii – care incepe cu Customer Care si continua in atelierele Fiat Professional – inseamna ca nu numai ca poate raspunde eficient nevoilor curente, dar si planifica nevoile care pot surveni în viitor.

Principiul care stă la bază este că oricine cumpără un camper, cumpără nu doar un vehicul, ci și o vacanță. Prin urmare, conceptul de serviciu nu se oprește în ceea ce privește asistența pentru produse, ci include îngrijirea clienților în vacanță, fiind mereu la îndemână. Mai precis, o rețea completă, dedicată pe rutele preferate ale utilizatorilor de camioane, un centru dedicat de îngrijire a clienților, în care fiecare camper poate avea acces la cunoștințe și expertiză în lumea camperilor și asistență rutieră rapidă în întreaga Europă și în afara acesteia.

24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, utilizatorii de camper pot apela Centrul dedicat asistenței clienților și pot vorbi, în propria lor limbă, cu unul dintre cei douăzeci de „ambasadori ai mărcii Fiat Camper”. Misiunea Ambasadorului este de a rezolva cât mai rapid problema clientului, de a coordona departamentele companiei implicate și de a menține în permanență un dialog bazat pe înțelegere și expertiză cu clientul. Pentru a garanta acest lucru, membrii echipei devotate beneficiază de o pregătire continuă și sunt actualizați pe tot parcursul anului, participă la marile evenimente europene din acest sector, pentru a obține cunoștințe optime și din ce în ce mai bune despre lumea camperilor și a utilizatorilor acestora.

În afară de aceasta, Customer Care se integrează din ce în ce mai mult în activitatea serviciilor de asistență rutieră: toți proprietarii camperilor pot conta pe ateliere mobile capabile de a ajunge la ei în cel puțin 44 de țări diferite, 7 zile pe săptămână, care pot fi contacte pentru a fi actualizați în ceia ce privește procedurile și orele de reparații, pentru a facilita diagnosticarea și pentru a asigura livrarea pieselor de schimb în cel mai scurt timp posibil.

Organizația oferă, de asemenea, o gamă completă de servicii, toate adaptate cerințelor clientului, de la prelungirile internaționale de garanție ” Maximum Care Camper” – care acoperă toate componentele mecanice și electrice ale Ducato, cu diferite opțiuni de durată și kilometraj – Aplicația „Fiat Ducato Camper Mobile”, care oferă, de asemenea, informații turistice și a fost descărcată de mai mult de 110.000 de proprietari de camper. Astăzi, oricine călător pe Ducato Motorhome știe că se pot baza pe mai mult de 6.500 de centre de service Fiat Professional, echipate pentru întreținerea și repararea bazei Ducato, dintre care mai mult de 1.800 sunt puncte de asistență Fiat Camper.

Fiat Professional a fost alături de cei care călătoresc cu camper van de ani de zile: acest lucru este confirmat de participarea la mai mult de 10 târguri europene în fiecare an, un site dedicat https://www.fiatcamper.com/it/home, care în medie, are 74.000 de vizualizări pe lună, pagina Facebook „Fiat Ducato Camper”, cu peste 56.000 de fani, și aplicația „Fiat Camper Mobile” cu peste 110.000 de descărcări. Mai mult, investește timp și resurse pentru îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor, împreună cu Mopar – serviciul de supraveghere a mărcii, asistența clienților, piese originale și accesorii pentru mărcile FCA.

Latest From Fiat