News

FCA WELCOMES ALL THE COUNTRIES ATTENDING EXPO MILANO 2015

22 September 2015

NEWS_02

FCA SALUTĂ TOATE ŢĂRILE CARE PARTICIPĂ LA EXPO MILANO 2015
22 Septembrie 2015

Fiat Chrysler Automobiles, Partener Global Oficial al Expoziţiei din Milano 2015, î,preună cu drandurile, salută toţi vizitatorii evenimentului cu o recepţie în aer liber cu instalaţii video, postere şi bannere cu impact deosebit.

Înființat în cele mai aglomerate zone din interiorul stațiului Rho și la intrările principale la Expo 2015, campania se bazează pe limbajul universal al steagurilor pentru a transmite mesajul cu care FCA, ca partener global, salută întreaga lume în următoarele șase luni.
Ideea campaniei, născută din creativitatea ideia agenţiei Independente, are în vedere peste 150 de subiecte care se mişcă în jurul diferitelor spații stabilite în planul de comunicare.
Acestea implică steaguri din diferite ţări ale oaspeţilor invitaţi la Expo Milano 2015, regândite și reproiectate, folosind imagini ale mașinilor de diferite mărci – Alfa Romeo, Fiat, Lancia și Jeep – fiecare cu un cod de comunicare aparte, în conformitate cu propria sa limbă și poziționare.

O invitaţie către toate naţiunile care iau parte la descoperirea designului, stilului şi calorilor italiene în virtutea tuturor brand-urilor Grupului Fiat Chrysler Automobiles care aparţin celei mai mari familii italiene.

Dar aceasta nu este unica formă de salut din partea FCA. Vizitatorii vor fi salutaţi şi însoţiţi în jurul oraşului Milan cu un ghid digital special (pe link-ul), care poate fi descărcat gratuit pe smartphone. Ghidul este disponibil pentru Android şi va lansat degrabă pentru IOS. “Ghidul Milano Expo 2015 de către FCA” este un ghid oficial care permite să exploarezi oraşul timp de şase luni, pe durata evenimentului şi vei putea găsi informaţii despre muzee, expoziţii, concerte, restaurante, localuri, străzi, bucătărie locală, hotele, cluburi etc.

Ghidul va fi un „tutore” pe tot parcursul evenimentului organizat de către FCA. “Ghidul Milano Expo 2015 de către FCA” este o aplicaţie care poate fi folosită, la fel pentru a planifica o călătorie în Italia.

Prezența lui FCA

Pe lîngă faptul că va oferi o flotă oficială de 105 de vehicule, care vor fi utilizate de către organizaţii şi masini de curtoazie pentru diferitele delegații care vor sosi din toate colţurile lumii, FCA va fi prezent în cadrul expoziţiei Expo Milano 2015, cu o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, in clădirea Corporate, unde va primi cele douăzeci de milioane de vizitatori. FCA este de asemenea prezent în pavilionul Statelor Unite cu brandul RAM, marca americană de vehicule comerciale, cu şase vehicule Ducato cu conversia de camioane alimentare în zona Food Truck Nation . Pentru a demonstra devotamentul nostru pentru combustibilul alternativ, va fi expus un Fiat 500E lîngă de un punct de încărcare electrică în spațiul ENEL, un alt partener oficial global al evenimentului.

În plus la asta, marca Fiat este prezent în interiorul spațiului expozițional Expo cu un proiect de design foarte special, ecologic durabil, în conformitate cu valorile evenimentului: plantaţiile, vasele și băncile au fost toate acoperite cu o vopsea specială care purifică aerul. Cele opt plantaţii sunt, de asemenea nişte instalații artistice, create direct pentru Fiat de către designerul Fabio Novembre, care a creat un Fiat 500 la scara de 1: 1.

Pentru a vă ţine la curent în mod constant cu tot ce se întîmplă în următoarele șase luni, FCA inaugurează o secțiune pe site, dedicată în întregime expoziţiei Expo Milano 2015. Vă vom relata despre activitățile grupului nostru în timpul evenimentului, luate de pe paginile reţelelor sociale ale mărcilor noastre și ale Expoziţiei.

Latest From Fiat