News

Fiat și Fiat Professional se numără printre câștigătorii premiului „Bea World – Premii pentru cele mai bune evenimente”

15 December 2017

news20171215_4

  • „Bea World – Premii pentru cele mai bune evenimente”, cel mai important festival internațional dedicat evenimentelor de comunicare live, a fost organizat în frumosul oraș
  • La aniversarea a 60 de ani, „The Fiat 500 Forever Young Experience”, dedicat iconului mărcii, a câștigat două medalii de bronz, unul reprezentând primul producător de automobile.
  • Proiectul „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare” a fost un alt câștig, primind Elephantul de Bronz pentru schema de partajare a vagoanelor, oferind vehicule Fiat Professional pentru folosirea comunităților italienești centrale afectate de cutremurul de anul trecut.

Grupul FCA – cu proiectele de comunicare ale mărcilor Fiat și Fiat Professional – a obținut trei premii în prima ediție a premiilor „Bea World – Best Events Awards”, care, pe urmele a unsprezece ediții anterioare ale „EuBea – European Best Event Awards „, a ajuns acum la nivel mondial. În acest an, liderii industriei de evenimente din întreaga lume se vor lupta pentru prestigioasele premii Elefantul de Aur, care simbolizează înțelepciunea, forța și longevitatea. Premiile sunt atribuite de un grup de reprezentanți ai marilor companii care investesc în evenimente de comunicare live.

Două premii Elefantul de Aur pentru proiectul „Fiat 500 Forever Young Experience”

„Fiat 500 Forever Young Experience”, dedicat modelului iconic al brandului care sărbătorește aniversarea a 60 de ani în acest an, a câștigat doua premii Elefantul de aur. Acesta este un alt obiectiv important atins de Fiat, o maşina capabilă să rămână cu adevarat sigura, mereu tânără şi mereu actualizată de peste 60 de ani de istorie, stiluri de viaţă, modă şi societate.

Creat de agenția Ideal, turneul european „Fiat 500 Forever Young Experience” a câștigat doi Elefanți de Bronz: unul în categoria „lansare de produse / servicii” și unul în categoria „Roadshow”, prima dată când acest premiu a fost prezentat vreodată unui producător de mașini. Aceste două premii confirmă originalitatea acestui proiect, care a reprodus starea de spirit din 1957 în trei orașe – Cannes, Munchen și Madrid – pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a Fiat 500.

Fiecare etapă a turneului a exprimat cultura locală a oraşelor alese și sa încheiat la Madrid cu un eveniment cu jaw-dropping, care cuprinde aproape o sută de actori, toţi în costumaţii fermecătoare de epocă, reprezentând o excelență italiană în domeniul modei, design, și mașini clasice Fiat 500. Steaua necontestată a întregului turneu „Fiat 500 Forever Young Experience” a fost ediția specială dedicată celei de-a 60-a aniversări care evoluat pe covorul roșu de pe promenada de la malul mării din Cannes, în faimoasa Wiener Platz din München și în Calle Jorge Juan da Calle de Serrano, care a fost una dintre cele mai populare destinații de agrement din Madrid.

Fiat Professional văzut din prisma victimelor cutremurului din Italia Centrală

Elephantul de bronz din categoria „Inovații durabile” a fost oferit proiectului „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare” destinat să contribuie la refacerea structurii economice în zonele afectate de cutremure din Italia Centrală. Operațiunea – creată de Cesen – Leo Burnett – a facut reala colaborarea între Fiat Professional, Regiunea Lazio, Protezione Civile, Ufficio Speciale Ricostruzione Lazio și Morini Rent.

Zece automobile Fiat Professional – inclusiv Ducato, Talento și Fullback – au fost predate populației în 21 aprilie la Amatrice (Rieti), orașul care simbolizează tragedia, în cadrul unei ceremonii oficiale cu autoritățile instituționale și reprezentanții companiei. Mai detaliat, flota specială Fiat Professional a fost pusă la dispoziție pentru a fi folosită gratuit de către întreprinderile mici, comercianții, școlile, cluburile sportive și toți cei implicați în proiecte de reconstrucție.

În proiectul „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare”, utilizatorii puteau alege vehiculul potrivit din flota pentru nevoile lor pentru o zi. Fiecare persoană putea folosi serviciul de două ori în șapte zile. Un număr de telefon gratuit a fost deschis pentru rezervare și vehiculele puteau fi culese din Piazza del Donatore din Amatrice, unde era un colț de afișare și informații.

Cu proiectul „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare”, Fiat Professional a demonstrat încă o dată că o companie de profesioniști în serviciul profesionist poate oferi răspunsuri practice în momente de nevoie. Este de remarcat faptul că proiectul câștigător „Bea World – Best Events Awards” este o parte integrantă a unui plan mai larg al Grupului FCA de a oferi ajutor umanitar, tehnic și economic imediat și practic oamenilor în dificultate, dovedit de numeroasele activități lansate în ultimele luni, pentru a ajuta oamenii care trăiesc în zonele afectate de cutremur.

Latest From Fiat