News

FLEET VAN AWARDS 2014: FIAT PROFESSIONAL NAMED “VAN FLEET MANUFACTURER OF THE YEAR”

22 September 2015

NEWS_04

 • FLEET VAN AWARDS 2014: FIAT PROFESSIONAL Numit “VAN FLEET MANUFACTURER OF THE YEAR”
  22 Septembrie 2015

  La ediţia 2014 a concursului “Fleet Van Awards”, juriul a premiat Fiat Professional pentru “Angajamentul incredibil pe piaţa automobilelor corporative”.
  Conform panelei, Fiat Professional este “criteriu de referinţă după care vor fi evaluaţi producătorii de VAN-uri ”.

  Pentru al treilea an consecutiv, Fiat Fiorino este denumit “City Van of the Year” titlul primit pentru calităţile sale practice, comfort, fiabilitate şi economie, la fel şi deservirea excelentă asigurată de dealerii oficiali.

  Fiat Professional este denumit “Van Fleet Manufacturer of the Year” Marea Britanie, la prestigiosul concurs Fleet Van Awards 2014, o realizare semnificativă care nu numai subliniază succesul producatorului Fiat Professional dar şi capătă recunoştinţă pentru eforturile sale de a îmbunătăţi serviciile pe care le prestează tuturor clienţilor corporativi de pe teritoriul Marii Britanii.

  Acum al şaptelea an, prestigiosul concurs anual “Fleet Van Awards” recunoaşte realizările producătorilor de automobile, operatori ai parcurilor auto şi furnizorilor cu ajutorul juriului compus din experţi internaţionali, care include şi membri din echipele editoriale a noutăţilor despre automobilele corporative.

  Inaugurând FIAT Professional cu premiul “Van Fleet Manufacturer of the Year”, juriul a notat: “cel mai solicitat producător de automobile corporative a anului precedent, a ajuns pe locul de top în urma îmbunătăţirilor calităţii produsului şi a suportului din partea producătorului pentru sectorul automobilelor corporative. Angajamentul major al Fiat Professional de a acţiona la cerinţele a managerilor de flotă, cât şi gama bogată de modele, au facut ca câştigul să fie bine meritat.

  Juriul a subliniat inovaţiile FIAT Professional, că politica de aprovizionare cu piese şi faptul că automobilele şi motoarele formează o bază pentru modelele multor altor producători. Juriul a rezumat: “Fiat Professional este drept exemplu de referinţă pentru evaluarea altor producători de vehicule comerciale.”

  Pentru al treilea an consecutiv, modelul Fiat Fiorino a revendicat titlul obţinut „City Van of the Year”, alături de o concurență puternică. Vehiculele concurente sunt comparate într-o serie de criterii de bază, cum ar fi sarcina utilă şi versatilitatea, siguranță și tehnologie, eficiența consumului de combustibil și a emisiilor, fiabilitatea și suportul din partea dealerului, confort și performanță și desigur, costurile totale de funcționare.

  Potrivit juriului:”Fiorino are încărcătura ideală și configurație pentru utilizarea în oraș și are o susţinere excelentă din partea dealerului. Motoare extrem de eficiente și costuri reduse la exploatare, face ca Fiat Fiorino să fie recunoscut ca un automobil corporativ perfect pentru oraş.
  Premiul prestigios „Float Van Awards 2014″, primit de Fiat Professional alături de alte două premii importante câștigate recent de Fiat Professional în Marea Britanie.

  În luna iulie, Fiat Doblo Cargo a fost numit „Fleet Van Of The Year 2014″ de către grupul de „Premiile Motor de transport 2014″, cel mai important premiu în categoria vehiculelor rutiere de transport, în timp ce Fiat Fiorino, pentru al treilea an consecutiv, a fost numit „Cel mai bun Light Van 2014″ în „Van Fleet Lumea Onoruri 2014″.

Latest From Fiat